Hur betalar jag?

• Vi använder oss av Svea som betaltjänst

Vi använder oss av Svea, de erbjuder dig flertalet säkra betalningsalternativ. Välj mellan att betala direkt, kostnadsfri 14 dagars faktura, delbetalning eller Svea konto

Observera att ni behöver ett 10 siffrigt personnummer för de flesta betalningsalternativ samt att Klarna Faktura alltid ligger som förvalt betalningsalternativ om du inte själv ändrar metoden.

Vid ytterligare frågor som rör din betalning så rekommenderar vi dig att kontakta Svea: https://www.svea.com/sv-se/privat/kontakt